20:12


Får inte låsa in min nyckel sådär igen, usch vad det kändes dumt. haha jaja ingen skada skedd. Har nu suttit och varit duktig i minst en timme, skrivit klart min del utav svenska redovisningen. Hoppas nu bara att min scenskräck inte slår in och jag inte får fram ett klokt ord som jag nu har varit så duktig och fått ner på papper. Får göra mitt bästa *gulp*
Nu när jag har pluggat klart har jag inte heller någon film att se, har sett alla de jag har minst två gånger redan. Jag vill ha en ny film.. en bra film och ett stort glas cola! det hade varit perfekt just nu.

Snart är det Halloween! va roligt! Måste ha filmkväll med vännerna eller något, se någon riktig skräck-klassiker! klä ut sig till något läskigt och skrämmas! Jag gillar att klä ut mig, det är roligt.. och hur ofta får man lov att skrämma folk? Äta en massa godis och se allmänt knasig ut! tihi va roligt! Måste få ihop alla, rätt svårt bara för alla brukar vara upptagna med en massa andra saker..meeen jag kan ju säga att jag vill fira min födelsedag då, ja! det fungerar nog! Om någon av vännerna mina läser det här nu så vet ni vad som gäller! skräck-films kväll på Halloween! Moahahahaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0