tvi för lärare!

Ibland kan jag verkligen hata lärare! idag har jag haft panik praktiskt taget hela dagen pga att jag hade ingen aning hur jag skulle göra för att skicka in mitt tal till läraren. Jag har mailat, skrivit i "problem-forumet", och ringt läraren tre gånger för att försöka få någon klok förklaring till hur jag skulle göra! men ingen kunde föklara för mig alls! jag försökte omformulera mig hela tiden för de kanske inte förstod hur jag menar tänkte jag.. men inget hjälpte.. till slut sa läraren i telefonen: "men du kan ju se om du kan få tag i någon av dina klasskamrater o fråga hur dom gjorde" och jag svarade #öhm.. ja det kan jag ju testa.." medan jag skrek innombords: "VA I H*LVETE?! ska inte läraren utav alla människor veta hur jag ska göra för att skicka in ett arbete de har utdelat??"

Så jag har varit ganska arg större delen av dagen.. kul att få ett F på arbetet för att jag inte vetat hur man ska skicka in det..

Men nu för ett par minuter sedan så loggade en klasskamrat in på chatten vi har, och jag visste att hon var någorlunda vettig så jag frågade henne och försökte förklara mitt problem så nogrant som möjligt..
och tänka sig! hon fattade faktiskt min fråga och hjälpte mig hur lätt som helst! Och nu är jag så oerhört tacksam för att hon kunde hjälpa mig och jag har nu helt tappat respekten för mina lärare...

Tvi för lärare och tack till oerhört snälla hjälpsamma människor som förstår och tar sig tid till att hjälpa och chatta med en halft panikslagen Emma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0