<3


Fick jag av sweet!

Julklappar!


Har fått massor med fina julklappar i år!
Guess Parfym!, Pressentkort från Make Up Store, "smyckes-box" i glas, locktång-sett, filmer (cry baby! yeey) skivor med Josh Groban och Enya, av lillasyster fick jag mat o godis till Chinchillorna, en pyjamas, halsband, målarfärger, skissblock, gammeldags penna + flytande bläck, smink, pengar, äkta silversked (sista till min samling) och ett par Skullcandy hörlurar av Far.
Känner mig riktigt glad och nöjd, men jag har en klapp kvar att ge, den ska S få imorgon! Hoppas han blir glad..

Jul!

   
Idag har jag julhandlat i flera timmar..Jobbigt men endå ganska roligt. Det är också rätt roligt att slå in alla pressenter, Det blev jag precis klar med. Så nu är jag redo inför julafton! Granen är inne, bröder hemma, maten inhandlad, allt är klart. På lördag ska S få sin julklapp, Den är jag mest orolig över.. hoppas att han blir glad, men det är tanken som räknas! Det är bara ett stort plus att han faktiskt tycker om det han får också. haha
Så imorgon blir det en stor frukost med familjen, julklappsutdelning, göra sig fin, se kalle på TV, åka till styv-farmor o farfar och äta julmat och sist men inte minst en julklappsutdelning till.
Fast den 25 får jag två julklappsutdelningar till.. En hos riktiga farmor o farfar, och en hos far + styvmor. Så sammanlagt blir det 4 utdelningar!
Fast det känns som det är en evighet tills lördag..  


Söndag


Har varit med S de senaste dagarna, alltid lika mysigt!  Och om 3 dagar är det julafton! Nu ser jag fram imot att få shoppa alla julklappar, får mina pengar den 23 så det blir verkligen panik-shopping. Fast som tur är så vet jag vad jag vill ge alla. Och såklart ser man fram imot att få julklappar själv! tihi

Imorgon blir det till att åka in till stan, lämna böcker på biblioteket och spana lite på fina saker i affärerna. Jag vet en tröja som jag troligtvis kommer köpa senare när alla pressenter är klara. 

(bilden, jag och S spelar schack)  

Pssst.... Snart är det julafton!!!  
 

Onsdag


Har jag städat hela dagen känns det som..Men nu är det rent! Och så kommer S hem till mig ikväll, första gången han är här. det kommer att bli interessant.. haha får hålla koll på familjen så de sköter sig.

Snart är det julafton ju! Och jag har ännu inte handlat klart! jisses vilken panik jag har... vad ska jag ge alla?
Och nu blev jag sugen på pepparkaka, men de hembakade är slut! sorgligt.. Får ta och baka fler tycker jag! Massor med pepparkakor och snart är det dags att äta köttbullar o prinskorv! jag tror jag är lite hungrig...
(På bilden är lillasyster som bakar för fullt!)

Blogg

Hahaha! nää..det måste vara ett skämt! det finns ingen chans att man skulle kunna klara det där! Dumma prov..
Ni kan ju gissa hur det gick, inte så bra.. Men ingen panik! ligger inte så illa till endå. 
Gordon kom inte ens idag, jag testade o ringa henne:
*en signal, två..tre...4..*
Gordon: Hallå....?
Hoas: Godmorgon! var e du?
Gordon: i min säng....
Hoas: och varför e du det??
Gordon: försov mig nog tror jag....
*lärare Millan kommer och undrar vart Gordon är*
Hoas: Gordon....? Goooordooon...?? Öhm..jag tror hon somnade...
*Millan ler och går därifrån*

tja..så det kan gå..

vi sitter i två olika rum med datorer på blogglektionen, och i slutet av lektionen så hör man: 
JAA! DET FUNKAR!! 

vissa har tur.. 

23:03


Jag överlevde! Nu är Lucia över. Det lät helt okej i kyrkan också, allt gick rätt smidigt och inga olyckor inträffade! förutom att de höga tonerna blev svåra att nå pga torr hals.. var nog rätt nervös endå..

Lucia


Imorgon blir det till att stryka lucialinnet + det röda bandet, hitta vita kläder att ha på mig under linnet. Öva in låtarna en sista gång.. Se om jag kan åka med kör-ledaren in till kyrkan och sen är det bara att sjunga inför allt folk! Oj va lätt det lät, tyvär är det aldrig så lätt..något kommer att gå fel, gör det alltid vid lucia..iallafall för mig, lucia = otur för mig. Kommer säkert snubbla i kyrkan eller sjunga fel, nej! jag börjar hosta såklart! vi får se hur det går..

3E


Börjar känna av stressen för projektarbetet.. Måste börja skriva på arbetet och fota klart allting! Vi måste få tag i lite folk som ställer upp på att bli fotade och att bilderna visas upp för hela skolan. Och sen behöver vi även ställen där det skulle vara bra o fota på, med någon snygg bakgrund. Sen är det att få ihop arbetet i "bok-form" och även ordna bilderna snyggt i "foto-boken". Måste snacka med Micke om att få skriva ut en massa bilder.. Mycket att göra med det här asså!
Och så ska jag sticka till Fotograf C för att få låna en reflektor..Tack på förhand föressten! Och stooooort tack för att jag ännu får låna kameran! behövs någon assistans på något fotojobb så hör av dig! Jag är alltid redo! hehe
(på bilden: 3E, studiobilder) 

21:54

 

Trött jag är.. Sov inte många timmar inatt, S är nattmänniska (blir aldrig trött!) En skoldag till och sedan helg!
Ska vara med S i helgen (alltid lika mysigt!) och på söndag blir det till att sjunga i luciatåg i domkyrkan inne i stan. Hmm..hoppas att jag minns alla sångtexter..är väldigt osäker på två stycken, måste öva!

OnsdagIdag har Simon och jag varit tillsammans en månad!

Igår så fotade 3E i studion, oerhört roligt och det blev många bra bilder! Men nu är det dags att börja fota ute mera. Det är bara att passa in ljuset och hitta en bra plats att fota på. Måste börja stressa lite när det gäller vårat projektarbete, ville egentligen ha alla bilder klara innan jul..Knappast troligt att vi hinner det..

22:14


Har varit sjuk hela veckan snart.. Jag känner mig frisk men jag är tydligen fortfarande smittsam..
I helgen ska jag sitta hundvakt, få lite pengar hihi Och dom kommer gå till julklappar! nu ska jag bara komma på vad alla ska få..

Nytt

Som ni kanske ser har jag skaffat mig en ny header. Det är lite som ska fixas på den här nya också men jag orkade verkligen inte mer idag, man sitter i flera timmar med att försöka få det att se bra ut. Måste be någon om hjälp med hur man fixar resten av bloggens utseende, jag är tyvär inte så hemskt duktig på det än.

22 st!


När man är sjuk och går hemma så måste man ju sysselsätta sig med något..Jag bestämde mig för att räkna alla mina väskor! jag har alltid tänkt att jag inte har så många..Jag har 22 stycken. hehe det är nog rätt många..
Köpte en i Stockholm i helgen, just nu är det den som är min favorit. Axelbandsväskan i tyg, i mycket färg.
Jag tror inte jag ska handla någon ny väska på ett tag, De andra är faktiskt helt dugliga, som min stora, bruna väska är en perfekt skolväska! Allt får plats i den. Den får hänga med ett tag till.

Stockholm
Det här är ju bara så hemskt..Hela resan hem från Stockholm var vidrig + att vi fick åka hem tidigare..
Lillasyster och jag har fått Vinterkräksjukan! men det var nog liiite tur att vi fick det sista dagen istället för första. Men jag hade gärna velat gå på stan och se NKs julskylltning som vi skulle ha gjort igår..men det blev bara till att boka om båten och dra hem tidigare.
Annars så var resan rolig! Stockholm horse show var bra men vi har sett bättre..Det verkar som om de får slut på ideer. í år hade de temat wild west. Man får en kännsla av att ha sett allting förut.
Och så var det kul att få träffa vännerna i Stockholm, + deras lilla bäbis! De får komma ner hit någon dag tycker jag, då ingen av oss varit sjuka.
(bilderna: Globen! och O med bäbis L)

RSS 2.0