Sång


Nu är jag trött..! Har varit och sjungit idag i fem timmar! med en halvtimmes rast! Det var någon känd snubbe som har kommit från fastlandet för att hålla en konsert med olika körer från Gotland. Visst, det var roligt! men fem timmar.. iiinte lika roligt.. Helt slut i kroppen och i huvudet snurrar samma låtar om och om igen. Samma sak händer på lördag och söndag (fast då är det typ sju timmar!) + att på söndag är konserten.

bloggdesign.. igen..


I want to go home..Tusan va det här är tråkigt. Kan någon där ute som vet hur man gör en helt egen blogg, skapar, designar och allt sådant göra en åt mig? Så slipper jag sitta här varje måndag och dö.. Det är ju så tråkigt! 

E: Se det från den positiva sidan!
Jag: positiva sidan...?
E: jaa..! om du anstränger dig lite så kanske du lär dig något!
Jag: HAHAHAHA!

nja, Gordon och jag kan nog det här med bloggdesign egentligen..men som sagt, det är himla tråkigt...Photoshop


Nu har jag blivit en aning bättre på photoshop iallafall! gick till M i skolan som kan allt om bilder och datorer och jag fick typ en helt egen lektion om hur photoshop fungerar och hur man ändrar storlek på bilderna m.m. Så nu, (om ni mina gruppmedlemmar läser det här) så måste vi verkligen vara noga med retuscheringen och storleken på bilderna! ska INTE göra M besviken och skapa en massa problem för honom. Utan vi ska ha snygga, välgjorda bilder med rätt storlek så de bara är att skriva ut! Vårat projektarbete ska vara snyggt!

Har också varit med söt idag, han sov över hemma hos mig och fy va det kändes orättvist att gå upp klockan 6 för att gå till skolan när han fick ligga kvar i sängen och sova.. Jaja inte länge kvar till helgen, då ska jag sova heela morgonen!

S x 5Schema, Tisdag :

Skola
Stan
Simma
Sjunga
Simon


DVD & VHS


Usch, jag har blivit dålig på att uppdatera min blogg! Antingen har jag inte tid eller inga nya ideér.. Ibland är det helt blankt i huvudet och man bara stänger ner sidan utan att ha skrivit något..
Har nu sålt Chinchillorna, de kom till en trevlig familj med några barn som älskar dom. Jag tror tussarna kommer att få det jätte bra. Och mamman i familjen mailar då o då och berättar hur det går.
Då eftersom chinchilla-buren åkte ut ur mitt rum så fick jag in en stor säng och min TV in på rummet. Nu ska jag bara ge mig ut på jakt efter en (billig!) DVD spelare..gärna en med VHS spelare i också. Så man slipper krongla med en massa sladdar och apparater varje gång man vill se film, utan att man har en till varje TV i huset.

Imorgon...


Jaha.. Har fått en köpare till chinchillorna, de åker imorgon... kan vi inte bara sova bort hela imorgon? Vill inte vara med.. Jag tror de kommer att få det bra iallafall, jag vill bara inte se dom åka.. Och hur tomt det kommer att bli utan buren i hörnet av rummet där den har stått i 5 år.. Nä, jag tycker den här sova-grejen låter som en bra idé..Kanske bara kan blunda hela dagen imorgon..?

Bloggdesign


Bloggdesignslektionerna är igång igen, nu sitter E och jag och pluggar på för fullt.. typ.. försöker iallafall! Det är svårt, men vi kämpar vidare. Och såklart har man alltid tid för att roa sig lite med kamerorna på Macdatorerna!
Senare ska vi kämpa oss över de isiga gatorna till skolan för att räkna matte, jippie.. fy vad jag inte gillar måndagar.. 

18:18


Make Up Store var helt okej! det skulle vara en 50 minuters lektion men jag lovar, jag satt där i en o en halv timme! gjorde inte mig någonting då, för jag tyckte det bara var roligt att få lära mig lite nya saker. Och att sen få välja ut vilket smink man vill ha för ett värde av ca 500 kr?? det var kul! haha

I Helgen har jag även varit med underbaraste. Fick en sådan fin bild av honom! så söt!

22:31


Imorgon ska jag på en 50 minuters lång lektion vid Make Up Store! Ska bli jätte roligt tycker jag, få lära sig en massa nya sätt att lägga sminket på. Behöver mer tips på "fest-smink" för varje gång det är fest så sminkar jag mig likadant.. inte så kul.. Så jag hoppas att det blir lärorikt imorgon! (och så får jag även lite nytt smink! yey!)

Chinchillorna


Då har man lagt in en annons på Chinchillorna på Blocket... igen... Men den här gången ska dom bli sålda till någon som verkligen vill ha dom och kommer ta hand om dom ordentligt! Det förtjänar de söta små djuren. <3

<3


2 månader med Simon! <3


Ser fram emot många fler månader tillsammans!

Wish..


Åhh...vill ha!
från Kyssjohanna.se

22:31

Nu var det dags att skriva lite tycker jag. Det har varit nyår! Hade jätte kul hela kvällen fram tills det började smälla vid 12.. ett sånt där fyverkeri smälldes på marken och glöd flög åt alla håll! S försökte skydda mig men utav en ren reflex så drar man sig bakåt, lite av mitt hår blev bränt och det brändes till vid ögat. S fick på läppen och vid ögat han med, och det blev ett hål i hans jacka. Det var läskigt faktiskt..
Har även träffat Conrad lite, hon kom till Gotland över nyår men nu är hon tyvär tillbaka på fasta-landet.
Måste hinna vara med Gordon och Floyd lite också innan han måste tillbaka till fastlandet! hmm... ska nog höra av mig till dom imorgon.
Vad händer annars då..? Jag umgås så mycket som möjligt med min pojkvän nu innan skolan börjar igen. Ser inte fram emot att den börjar faktiskt.. det enda som ska bli kul är att få träffa E igen, Nu har vi ju inte setts på ett tag så det finns säkert massor att prata om! joo...projketarbetet ska nog bli rätt kul att börja få det klart, börjar bli stressigt..

Hmm..japp, det var nog det mesta!
God natt!

RSS 2.0