Promenad

   


30!Grattis Fotograf C som blir 30 år idag!!
 

Mössa!


Fick min studentmössa idag! Var även framtidsdagen, och två föreläsningar var faktiskt rätt intressanta, men resten kunde man ha struntat i..säger bara Zzzzzzz.... Sista föreläsningen var helt klart bäst, en rätt rolig snubbe som berättar om studieteknik. Man fick lära sig olika knep så man lär sig bättre. Det kan ju alltid behövas ^^

10 saker


känner skulld när jag inte är nära,

när jag inte kan hålla om dig, hålla i dig.

jag tänker *suck* när du ber mig om något,

men jag blir varm när jag ser ditt leende när du säger tack.

jag älskar att höra dig somna, andas tungt,

att värma dig på morgonen när du kasstat av dig täcket under natten.

jag blir rädd när vi ser skräckfilmer,

men jag sover bäst efter en sådan film när du viskat att du ska hålla mig trygg.

jag trivs med våra varm choklad på morgonen,

trivs med hur jag måste pussa dig på kinden en kvart innan du ens kliver ur sängen.

jag tycker det är roligt att klä mig fint,

blir så glad när du märker att jag gjort något extra.

jag älskar att du alltid ringer mig så fort du får lite extra tid över,

och hur du alltid tar dig tid att prata med mig fast jag absolut inte har något att säga.

jag älskar att du alltid är så varm mot mig,

alltid där för att värma mig och mina kalla händer!

Älskar dig!


Rött


Jag har om igen fallit för rött läppstift. Måste hitta den perfekta röda färgen bara. Och det rätta märket, som har lite kvalité. Skulle vara jobbigt om man hela tiden skulle behöva springa och fixa till läpparna en gång i halvtimmen. Nej, läppstiftet måste sitta kvar, inte kladda, lätt att tvätta bort och ha en snygg nyans. hmm.. Utmaning att hitta ett sånt.
Fast åt andra sidan så är stilen "nude" även snyggt när det gäller läpparnas färg, att ha bleka läppar till våren skulle fungera ricktigt bra enligt mig.

Vin kväll


I lördags, tjej-kväll tillsammans med Gordon. En helt okej kväll, men nästa gång blir den längre och med dans! haha Men mysigt hade vi, lyssnade på musik, drack vin och bara pratade.

Zoo Tacoon


Det är sorgligt när saker bara försvinner.. Vi har haft spelet Zoo Tacoon förut, men så en dag bara det försvann! Och nu idag fick jag sådan lust att spela det igen, så jag började leta. Hittade det inte.. Får nog köpa ett nytt.

Zoo Tacoon handlar om att man ska bygga upp och sköta ett zoo/nöjespark. Man ska ta hand om djuren och besökarna. Man kan få priser och pengar för hur fint, stort, bra zoo man har. Men det uppstår problem hela tiden som tex. Djur kan bli sjuka, De kan rymma (Man kan ha dinosaurier! extra spännande när dom rymmer ^^) och en massa annat..

jaja.. får vänta tills vi köper det igen, kanske ska spela Sims sålänge..? 

Foto


Jag saknar den digitala systemkameran jag fick låna av Kusin C... Bilderna som man tar med en vanlig digitalkamera blir inte ens i närheten lika bra. Måste ta och få ihop lite pangar till en egen snart. En Nikon D60 skulle vara roligt och ha! Men tillsvidare så måste jag fråga om jag får låna hennes kamera igen så att jag kan få klart mitt skol-projekt. det behövs fotas lite mer.
-out- 

Puder


Snart är mitt puder/fondation slut.. nästa månad måste jag köpa ett nytt. Verkligen älskar den! passar mig perfekt! den är från Make Up Store. Den täcker bra men är endå inte så "fet" så man känner sig "kladdig" i ansiktet efter en hel dag med smink. Utan den lägger sig lätt, så då och då får man piffa upp sminkningen lite bara så håller det bra.

"Ett krämpuder som ger en matt och halvtäckande finish. Får ansiktet se slätare, jämnare och fräschare ut.

nyckelingrediens

  • Meadowfoam Seed Oil: Motverkar uttorkning, återfuktande.
  • Sheasmör: Mjukgör och skyddar.
  • Kiseldioxid: (Silica) Ger en mjuk och len känsla. Motverkar uttorkning, absorberar fett, nermattande."

(taget från Make Up Stores hemsida)


Rosa


Fick lust att vara rosa och söt i sommar! så fina saker från Halens. Klänningen lockar verkligen.. den kanske man klickar hem senare, när sommaren är lite närmare. Nu vill jag ha värme! Kunna gå i kjol och linne ute. jaja..våren är inte så dum heller, jeans och stickade tröjor är rätt mysigt.  

090301


Jag har ännu inte tittat ut genom fönstret idag men det känns som det snart är vår. Snart dags att gå i vårskor och jeansjacka! Eller..tja..först kommer det vara vatten överallt när snön försvinner, som på bilden, våran väg hemma alldeles täckt med vatten! (från förra våren) Och så var jag tvungen att lägga upp bild på lillasyster när hon plurrade med ena foten i våran "damm" eller vad man ska kalla det. Våran stora vattenpöl i hästhagen ^^
Jaja..nu ska jag gå o väcka S, tihi 

Musik


Idag har jag följt med S och lyssnat på när han och hans band övar. Deras namn är Killing lonely november (KLN). De låter bra iallafall, fast det inte är min typ av musik (de spelar Screamo/post-grunge). Om ni gillar denna typ av musik så kan ni kolla efter dom på Gotland efter påsk då de kommer synas väldigt mycket. S är med i två band, och det här är rätt nytt, han har precis gått med i det så just nu är det bara för honom att lära sig alla låtarna. Oerhört duktig är han iallafall.

RSS 2.0