Dumt folk!

Dumma Arbetsförmedlingen! Det var en snubbe som ringde mig idag! "du har fått en kallelse att komma på ett möte och du dök inte upp" neee det gjorde jag inte för att jag klart och bestämt hade sagt till tanten innan att JAG VILL INTE HA NÅGON JOBBCOATH! haha älskade min mobil just då när han ringde föresten, min mobil är knäpp den bara kopplar ifrån samtalet då och då när den vill (mobilen tyckte väl att det var lika tråkigt att lyssna på den där snubben som jag) så samtalet bröts, han ringde igen, bröts, ringer igen, bröts, ringer igen, bröts, ringer inte igen! Ha! tänkte jag, där slapp jag mer skäll via telefon. Men han lyckades få iväg ett sms att en ny kallelse ska skickas ut till mig..
Men då jävlar tänker jag inte sitta och hålla tyst nej! De ska få höra vad jag verkligen tycker! för de har för sjutton inte hjälpt mig med någonting hitills! bara en massa gnäll att göra saker som endå inte hjälper ett skit!
Dumma Arbetsförmedling!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Man nickar snällt och håller med om det de säger och säger saker man vet att de vill höra. AF är ett skämt och gör ingen nytta. Spela spelet helt enkelt.

2009-10-27 @ 23:37:49
URL: http://snicksnack.finastudio.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0