Usch!

Sen när blev det status i modevärlden med äkta päls?? För bara ett tag sedan var precis alla bloggare emot päls och var så tacksamma över fuskpälsen och de skrev på om att äkta päls var hemskt, att mörda djur för att smycka sig själva var otroligt fel. Men nu helt plötsligt på alla sådana B bloggar som skrivs av alldeles för unga tjejer med fult förstört blonderat hår, ljusrosa putläppar och nedbantade, beniga kroppar så skryts det om hur många kaniner som krävdes för att göra deras västar?? Hur äckliga och hemska kan människor bli! 
päls är inte helt fel att ha enligt mig men man skriver väl för fan inte: " Vaknade nyss och nu ska jag hem till mamma, jag och mina åtta kaniner" Har de ingen respekt för djur överhuvudtaget? (citatet taget från en fjortisblogg som det finns så många likadana av)

Nej, nu tröttnade jag rejält på äckliga fjortisbloggare.. ska nog bara läsa de med lite mer klass i fortsättningen.

Det finns faktiskt en blogg som är ganska rolig att läsa fast hon ser ut som jag vet inte vad.. Kissie såklart! Hon är den enda som klarar av att ha en hemsk personlighet men endå få folk att respektera henne (och hon skriver dessutom själv att det är en roll hon spelar i bloggen) det är nog därför den är rolig att läsa.. för man vet att hon inte är så knäpp i verkligheten.. så som alla de äckliga fjortisbloggarna 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0