nyår

Att det ska vara så svårt att planera ett nyårsfirande.. En del folk förstår jag mig inte på helt enkelt, vet inte om jag vill förstå dem heller. Nu fick man ingen tid till att ordna ihop något annat sätt att fira nyår men jag får iallafall en middag med familjen och får umgås med Simon hela kvällen.


Sanna

Har lekt med Sanna idag! Var superkul som vanligt! Jag fotade henne lite och jag blev väldigt nöjd med resultatet! Lite tuffa bilder med mycket kontraster. På torsdag ska vi ses igen och fota mer! Jag tror vi skulle testa att köra lite "isprinssesa" inspirerat då. 


Söndag efter jul

Det har blivit lite tråkigt att skriva i bloggen på senaste tiden.. vet inte riktigt varför eftersom jag anser att jag har mycket roligt för mig och kunde därför ha väldigt mycket att berätta om... som tex. Kurserna jag läser just nu är väldigt bra, jag tränar både gympa och gym (superkul!) Det har precis varit jul! Jag har fått massor med fina saker! (favoriterna; Ny mobil, pengar till frisör, 3 böcker, parfym, digitalfotoram m.m) 

jag kanske helt enkelt har för mycket roligt för mig just nu så jag glömmer bort att skriva? Kan ju vara så.. 

Men nu kan jag berätta att jag ska hjälpa bror att hitta en jacka på rean imorgon! Det kommer bli en tufft men vi hoppas på roligt också. Jag ska försöka hålla i mina pengar lite eftersom jag redan har handlat in lite fina saker idag. Men rea är endå rea, billigt! man borde passa på! 

Små paket

Har idag skapat små presentaskar av tapetpapper och sedan knytit med tylltyg till stora rosetter ovanpå. De blev väldigt söta enligt mig själv och de var enkla att göra. Hoppas att de som ska få dom uppskattar inslagningen lite extra.


Lillasyster Lucia

Lillasyster var Lucia idag med sin konfirmander grupp. Såg fint ut med levande ljus och lillasyster var väldigt söt som Lucia men deras sång var väl inte den bästa.. det hördes knappt, bara hälften av gruppen sjöng och de som faktiskt sjöng lät så lite.


Tisdag

Är otroligt trött idag..
Har läst en halv roman idag (bara för att jag är tvungen!) ska ha läst ut den och börjat ordentligt på den andra boken till torsdag. Jag har inte gillat någon av böckerna som lärarna har valt ut att vi ska läsa.. hade nästan den misstanken att det skulle bli så, gamla tanter som lärare ska välja ut böcker dom tycker är bra.. hur bra blir det då för dom som är yngre? inte så bra..

Jag har redan bestämt vad jag ska handla den 23 när man får lite pengar, fina öronhängen och ringar från JFR.se och sedan ska jag fixa färgen på mitt hår vid frisören! Har lite beslutsångest om vad jag ska hitta på med mitt hår.. får se vad frisören Lina tycker, jag litar faktiskt på henne när det gäller färg. Men jag gillar att vara dramatisk med färg, vi får se hur det blir
snö!

Det är alldeles för mycket snö ute just nu! Jag hoppades på att få fint, soligt väder idag igen som det var igår.. Hade planerat att försöka fota lite.
Hoppas det slutar snöa senare när jag måste gå upp till bussen, det är inte så roligt att vara dyngsur och kall när man ska ha lektion.

RSS 2.0