Tisdag

Blev ingen gympa idag som planerat men det får bli imorgon istället! Nu måste jag plugga.. jippi.. hade varit en aning lättare om man faktiskt förstod hur man ska skriva arbetet.. jaja det får bli som det blir.
(Jag har köpt en väldigt fin mössa idag! Nu kommer jag inte frysa om öronen längre)

köpa eller ej?

*gnäll* så fina skor jag testade inne på Eurosko idag!  Men jag kan inte fortsätta att köpa saker till mig själv när julafton är så nära. åh, jobbigt.. De liknar de som är på bilden nedanför


20 år!

Grattis Simon som blir 20 år idag!!
<3

rensar

Jag blir snart galen! jag rensar garderoben om och om igen men jag tycker ingenting försvinner! Lika mycket kläder fortfarande! Försöker rensa bland alla mina kläder så jag får fram de jag faktiskt tycker om och använder mest. Jag vet inte hur jag ska göra, har också svårt att göra mig av med saker.. allt är fint, men jag använder inte allt.. Jag längtar tills mina tjocktröjor kommer! har nu upptäckt att det är nog det enda klädesplagg som jag faktiskt behöver. Några linnen kanske skulle vara bra med..


Måndag

Har sådan lust att shoppa! Har hittat de perfekta tjocktröjorna som jag vill ha och jag skulle vilja gå till frisören och fixa håret som nu börjar se riktigt hemskt ut... Måste först tänka på julklappar till alla, mycket planering måste det bli om jag ska kunna gå till frisören och fixa håret så som jag vill ha det.

Ha! Nu beställde jag tröjorna! Det får bli en julklapp till mig själv tihi ^^

Snygga!
Söndag

Har gjort rätt mycket saker idag, Har varit duktig och städat av huset lite (+ fixat all disk), Jag har ridit en tur med lillasyster (världen bästa lilla pony är hemma igen som jag kan rida!) Har läst massor ur boken men måste dock fortsätta läsa snart, har planerat att läsa ut boken idag. Har en roman till att läsa innan torsdag.
Just nu njuter jag av ostbågar och coca cola! super mumsigt!


2 år <3

Igår firade jag och Simon 2 år tillsammans! <3


Stackars öra...

stackars mitt öra.. alldeles svullet!
Fick ta ur öronhänget och jag funderar på om jag verkligen ska ha något öronhänge där eller bara låta det läka ihop.. Det har ju gjort ont många gånger, även om det är väldigt snyggt så är det inte riktigt värt att ha ont för. Vi får se.. har inte riktigt bestämt mig än.

 

Paket!

Jaha.. nu är man 20 år.. känns ingen skillnad från att vara 19.
Jag har fått många fina paket, jag fick CLEAN parfymer (i ett set), Boken Elsas värld (av sofi fahrman), Läppstift från MakeUpStore (riktigt mörk färg), två T-shirtar, pressentkort till bodyshop och guldfynd. Fick två pressentkort till östercentrum här i Visby och de köpte jag en Gotlandsring för. Sedan fick jag massa andra fina små saker som; Minneskort till min kamera, fjärrkontroll till min kamera, en film, godis, ett armband, en ljuslyckta, lite pengar.
Är otroligt glad över alla fina saker jag har fått!
Och jag ska fortfarande träffa mig far (gör jag i helgen) kanske får något fint där med.

Just nu sitter jag inne vid biblioteket i stan och har lånat en dator, ska på lektion kl 3. Trode aldrig att jag skulle hinna läsa ut boken till idag som vi fick i måndags, men jag förvånade mig själv med att jag klarade det alldeles utmärkt! Jag kanske är en liten pluggis endå.

Imorgon firar jag och Simon 2 år tillsammans. Vi får se om det blir något firande eller om man bara ska ta det lugnt hemma. Ekonomin är inte den bästa just nu så vi får anpassa oss lite efter den.
20

Jag fyller 20 år imorgon!


Godis!!

Är otroligt godis sugen just nu.. Är hemma vid far och här finns inga små saker som man kan gå och små äta när kvällen kommer som det finns hemma vid mor. Affären är ju bara en cyckelfärd bort.. men jag är trött också..
JOBBIGT! trött och extremt socker sugen..
om jag känner mig själv så kommer nog sockersuget att ta över snart och jag kommer cyckla iväg till affären, men vi får se.. kanske blir så, kanske inte

RSS 2.0