Vackra

Jag har lovat mig själv att inte köpa skor på ett tag.. men det blir jäkla svårt när man stöter på så in i sjutton snygga skor!! Från vivistyle.se Jag var nära på att klicka hem dom men enligt hemsidan får man inte betala med postförskott när summan är över 500 kr.. det tyckte jag inte om, jag vill betala för skorna när jag har fått dom inte innan.Usch!

Är helt slut i kroppen.. skulle vara duktig och försöka åka till skolan idag men det gick sådär.. redan på bussen in så kände jag att det var jobbigt. Så jag mötte upp min lärare, fick tillbaka mitt rättade arbete sen åkte jag hem igen. Får se om jag orkar åka till lektionen imorgon.

Använde min kavaj idag! Har en snygg svart kavaj som jag använder som jacka. Snygg stil enligt mig. 
Köpte en dyr kavaj på Kappahl för ett tag sedan (den var på rea men var dyr iallafall!) men efter lite velande så lämnade jag tillbaka den dyra kavajen.. Någon dag senare gick jag och kollade lite i second hand affärer och hittar nästan en exakt likadan kavaj för 80 kr! Super!


2010-10-24

Är fortfarande förkyld.. Känns inte så roligt att missa ännu en engelska lektion på tisdag men jag kan inte gå dit och prata med en massa folk när jag måste snyta mig varannan minut och hostar gör jag hela tiden.. Får trösta mig med att jag har fått bra betyg på alla arbeten vi har gjort.

Nu har jag varit hundvakt 2 dagar i rad åt en supersöt valp! Otroligt söt, orädd och älskar att kela! Det kan inte bli bättre! Skulle kanske passa henne imorgon med och det stör mig inte alls, jag är endå sjuk och är hemma utan att ha något speciellt att göra.


Träna

Har nu varit duktig och börjat med jympa och även gym! Friskis & Svettis nya lokaler är toppen! Har dock inte vågat testa gymet än.. Det är fyllt med maffiga killar som ger intycket av att de lever i där. Får nog få tag i en instruktör som kan visa hur alla maskiner fungerar.
Nu ska jag ta det lugnt för imorgon ska jag nog in och jympa lite igen!

Borta?

Måste komma på något som jag kan spara mina pengar till annars shoppar jag bort alla pengar! Jag kan spara när jag har något att spara till. Just nu ser jag fina saker som jag vill ha överallt! Det är inte bra..
Något mer som inte är bra är att jag har tappat bort min stickade tröja som min farmor gjort. Mor frågade efter den (jag hade helt glömt bort den!) och när jag skulle plocka fram den så hittar jag den inte.. har lite smått panik över om jag råkat få med den när jag rensade bort en massa kläder till röda korset! Usch.. hemska tanke, den måste ju finnas här någonstans!


Bilden fotad av mig vid strandpromenaden i visby


---

Jahapp.. Blir tyvärr ingen London-resa i november, kompisen min kunde inte den tiden. Så nu har jag inga planer inför min födelsedag.. lutar åt en massa hyrfilmer, thaimat (vårrullar!) och väldigt mycket Ben & Jerry. Det låter faktiskt inte så hemskt men det är endå inte riktigt som en resa till London.. Får se om jag kommer iväg i vår istället.


Jag i mina glasögon! (behöver dom när jag läser)


jäkla H&M...

Säger det igen jäkla H&M.. Har nu suttit och tänkt superlänge om jag ska beställa två baslinnen och en otroligt fin kjol (ska spara så mycket pengar jag kan) Och när jag äntligen bestämde mig för att jag verkligen vill ha dom så ska jag bara beställa.. På beställningen står det sedan att de inte finns på lager men de skulle skickas i slutet av oktober.. yey.. då är det skit samma tycker jag. då kan jag lika bra spara mina pengar och shoppa fina kjolar och linnen i London! Sådant ska stå redan innan man lägger varan i kundkorgen...


Detta ville jag gärna ha...


Dags att blogga igen

Nu måste jag ta mig tid att blogga lite för mor har frågat flera gånger om jag har slutat blogga. Jag har inte slutat blogga, jag har bara inte haft något att skriva om tyvärr.
Det har ju hänt en hel del så jag kanske bara inte har haft sådan lust att skriva ned allt..

Jag har pluggat mycket
Varit hund/hus/barn vakt med pojkvännen
Varit på Klinte Marknad

Hittade ingenting jag ville ha på marknaden! så lite besviken var jag när vi var påväg hem men sedan hade jag en sådan tur att jag fick pojkvännen att köra in på toftaoutlett där jag hittade både smycken och en väska! Så det blev en lyckad dag.

Jag har inte hunnit fota någonting på ett tag, känns ganska jobbigt då jag har inskaffat så bra kamerautrustning.. Om jag kommer iväg till London i november så ska jag ha med mig kameraväskan och fota allt!


RSS 2.0