Onsdag

Nu är jag rätt trött.. har precis haft en lång konsthistoria lektion och ätit kvällsmat. Känns som jag har haft massor att göra i flera dagar nu och jag kommer ha mycket att göra framöver med. Redan ikväll börjar jag på en ny kör inne i stan, spännande men även lite jobbigt för jag är så trött.. hade velat sitta och glo på en film med en kopp te i handen.

Men jag ser fram emot helgen! Då ska jag vara med pojkvännen och jag ska försöka övertala honom att åka med mig och kolla på marknaden ute i Klinte! Mysigt! Annars så ska man bara försöka att ta det så lugnt som möjligt de dagarna.

väska

Har hittat en Mulberry bayswater kopia som är rätt billig som jag skulle vilja ha från Modekungen.se. En orginal är tyvär alldeles för dyr för mig men en kopia duger fint


Fredag

Har inte pluggat någonting idag.. Har varit helt slut i huvudet hela dagen och har bara slöat framför tvn. Borde nog gå och lägga mig snart men har fastnat framför skräck-serien Harpers island. Se inte den om ni är lättskrämda.. som jag.. den är fylld med hemska mord och massa blod. Men den är även lätt att fastna vid, man blir ganska så nyfiken på vem som är mördaren..
nu måste jag fortsätta titta

----

Jag skulle vilja ha en stor skål med ostbågar just nu...


Tisdag

Nu har jag varit och kollat synen! Men nu är de det svåra beslutet att välja glasögon! Behöver bara glasögon när jag läser och sitter vid datorn/ser tv men man vill ju såklart ha snygga som passar en! Jag har fått låna hem tre par som jag får låna tills imorgon så nu är det bara och välja... men det är inte alls lätt... Och det kommer bli dyrt... yey...

Fotat

Idag har jag fotat lillasyster och hennes häst Haldir. Har lekt lite med bilderna i Photoshop Lightroom.


Fredag

Okej det med kamera ordnade upp sig, kanske fick lite argt humör/panik när den inte gjorde som jag ville.. har lisstat ut hur man ska göra nu :)

Sen är min nya dator startad och allt verkar bra, har inte gjort något speciellt med den än men får väl börja använda den mer och mer.

Skolan är igång och allt verkar rulla på bra där med, väntar på besked från CSN om jag ska få något bidrag eller ej.. skulle vara rätt fint med lite pengar i slutet av månaden. Är ju lite besviken på hur mycket pengar böckerna kostar som man behöver till kurserna.. jag tror jag lyckas köpa två billigt iallafall (begagnade) men en måste jag beställa från bokia.se och den sista boken skiter jag totalt i att köpa! jag vet att jag inte kommer att behöva den och den kostar mest av alla böckerna! Så jag lånade hem den från biblan (fick bara låna den i 2 veckor) och sedan kopierade några sidor som såg intressanta ut. vet inte riktigt om man lov att göra så men skit samma! boken var alldeles för dyr och värdelös för mig att köpa!

ne, nu orkar jag inte plugga.. nu ska jag spela The Sims!

Hjälp

Jag blir så irriterad! Jäkla kamera! jag fattar inte vad den håller på med! Ena stunden fotar man och måste ställa in skärpan själv.. visst lite irriterande att kameran inte gör det själv men man kan fota allt i vilka konstiga vinklar och hur nära som helst utan problem.. sedan av någon anledning börjar den ställa skärpan själv (tryckte inte på några knappar alls) och då går det helt plötsligt inte att fota hur man vill längre! Hjälp mig någon! Hur sjutton ändrar man det där??


Tisdag

Har idag fått cykla tre gånger till affären och hämta ut paket, alla blev levererade idag men såklart fick man medelandet att de kommit i omgångar och fick då även cykla dit i omgångar. Men nu har jag min nya dator (har inte packat upp den än, ska göra det imorgon hemma vid mor) jag har mina filter till mitt objectiv så nu kan jag börja fota!

Hade min första lektion i kommunicera på engelska idag, det var väldigt nervöst i början men sen blev man lugn. Det är en väldigt blandad klass, jag och tre andra är från Sverige men resten är från tex. Indien, Ryssland, Ukraina, Italien m.m. Vi är en stor klass på ca. 40 personer och vi kommer mest att disskutera i mindre grupper och sedan skriva något arbete under tiden. Det svåraste kommer att bli att förstå de andra när de pratar! De har så olika dialekter som är rätt svåra att förstå.. Men alla verkar snälla och trevliga iallafall.

Plugga

Nu tror jag att jag har kommit in i pluggandet igen, det var lite tufft i början men nu rullar det på! Har ett kapitel kvar att läsa i "konst" boken och sedan göra lite anteckningar till det så man inte glömmer bort allt man läst. Har nu även skrivit upp min analys som jag ska redovisa i tre minuter framför klassen som jag inte ens träffat än.. jippi.. känns inte så roligt att det första vi ska göra är att hålla tal inför varandra. Men jag tänker nog strunta i det jag har skrivit och sedan bara ta med mig frågorna och köra lite mer spontant, jag tror det blir bättre än om jag står där och läser av pappret.
Det blir tre kurser den här terminen istället för fyra, det räcker nog för mig och dessutom måste jag ha en chans att börja läsa den där tråkiga körboken.. måste även gå och hämta ut papper och ta kursen så jag kan börja övningsköra! (ser tyvär inte fram emot det) men jaja.. man måste väl börja iallafall..

  

Dator

Har nu beställt en dator, enligt pojkvännen och bror så är den väldigt bra och värd pengarna.. Men 6000 kr är mycket pengar så lite ångrar man sig att man tryckte på beställa knappen, det är mycket pengar som försvinner på en gång. Men sedan börjar man tänka på att det är nog värt det i längden att ha en bättre dator, den klarar mer än de billiga och det var faktiskt en dator som jag skulle satsa på den här månaden. Så jag hoppas att inte andra brodern blir butter för att jag inte följde hans råd och köpte en billig.. (jag funderade skarp på den!)
Jaja vi får se om jag blir nå nöjd när den dyker upp!

RSS 2.0