Onsdag

Kan någon annan gå på lektionen idag istället för mig? Detta är helt klart den absolut tråkigaste kurs som jag har läst hittills.. Man sitter och sover med öppna ögon! Läraren står som en staty i tre timmar och pratar i låg, mummlande röst... Och såklart är det ett supertråkigt ämne, konstvetenskap med inriktning på de olika konstepokerna.
Och det snöar ute.. vill inte gå ut!

Skor!

Drömskorna just nu! Från Nelly.se
Det kanske blir sådana när pengarna kommer


Söndag

Idag vill jag verkligen träna men det är söndag och det går väldigt några bussar.. Jag kan ju plugga, men det blir dubbelt så tråkigt och jobbigt när man egentligen vill göra något annat.


Lillasyster 15 år!


<3

Igår var det alla hjärtans dag! Jag och pojkvännen åkte in till stan och åt kina mat! (buffé!) och senare på kvällen blev det även hemma gjort pizza, Blev så otroligt mätt!
Mina tio, röda rosor som jag fick står så fint i en vas. Det var en bra dag igår


hemma dag

Idag blir det en "fixa hemma" dag. Jag ska tvätta, städa rummet, sy fast knappar på en jacka, plugga m.m. Det blir en lite slappar dag också, jag ska inte stressa över sakerna som måste göras.

köpt

Nu börjar köpandet på tradera att lugna ner sig lite, haha. Jag fick det jag verkligen ville ha så jag är nöjd! Jag har nu köpt ett par skinnbyxor (fejk) och en äkta skinnjacka och en kors-ring! Har börjat sälja lite saker på tradera också men just nu är det inte många som har lagt bud.. Men vi får se hur det går!




Klippt mig

Har nu klippt håret och fixat färgen!
Färgen blev lite mörkare än planerat men det är en toning så mycket kommer att tvättas ur. Klippningen är jag supernöjd med! Förhoppningsvis kommer jag att inte behöva fixa med färgen på mitt hår något mer utan när lite av denna färg tvättas ur så är den rätt lik min egen hårfärg.

(ledsen, det är en kass bild)


Tradera

Har lagt bud på ett par skinnbyxor på Tradera (de som är helt slutsålda på H&M) så nu håller jag tummarna för att jag får dom!! jag är inte hemma när auktionen är över så jag kan inte slåss för dom i sista minuten..
vill ha dom..


Snart slut

ÅH Nooo! Mitt puder/foundation är snart slut!! använder det nästan varje dag! det finns att köpa på Make up store men såklart finns inte den affären här på Gotland. Har skickat ett sms till bror och frågat om han kan gå och köpa ett åt mig.. men jag är lite tveksam om han kommer ha lust att göra det.
I värsta fall får jag väl ta en tur till fastlandet.. men då blir det ett ganska dyrt puder


RSS 2.0