Vill fota


Har inte hunnit fota något/någon på ett tag.. Måste försöka få lite tid över till det..


SkinnByxor

Har äntligen hittat och köpt ett par skinnbyxor! (fejk såklart) De sitter superbra och är inte för tunna, litet problem som jag märkte efter att jag klippt bort prislappen är att de var svåra att sitta ned i! Tyget är så stelt! Men jag får överleva med det, de var endå så billiga så det stör mig inte så mycket.

nada...

Har ingenting att skriva om..
Var på fest i lördags och hade super kul! Sen är det bara som vanligt, massa plugg och lite träning då och då. Försöker träna tre gånger i veckan. lovar att skriva så fort det händer något mer intressant!

Håret


Det här håret vill jag ha igen


Min kofta!

Jag hittade min kofta! Jag visste väl att jag inte slängt/gett bort den!
(background information: Jag hade förlagt min kofta som min farmor stickat åt mig och hade lite smått panik över att jag kanske slängt bort den när jag rensat min garderob)
Precis som jag misstänkte låg min kofta och lite andra kläder som jag velat spara i samma kasse i stora förrådet.. Phuu.. jag kan andas igen!


ear cuffs

Här är bilder på två av mina andra ear cuffs som jag har gjort själv. (Bilderna blev väldigt dåliga) Den på första bilden är min favorit!
Lektion

Nu börjar mina nya kurser, hade första lektionen i första kursen idag. Tycker inte om början av nya kurser.. Bara en massa information och krav att man ska skaffa böcker.. Blev en alldeles för lång, första lektion idag enligt mig. När man ska få in så mycket information så blir man helt slut i huvudet efter någon timme bara. Satt i tre timmar och bara lyssnade på en massa saker vi ska göra nu i tio veckor fram över. Den här kursern känns svårast av alla de jag har haft.. får se om den som börjar imorgon är lättare eller ej.


jc

Snygg tröja i nyheterna vid JC! Den ska man nog gå och prova snart!
Klippa eller ej?

Vill spara till långt hår igen men det är fortfarande rätt slitet och kunde klippas en bit kortare.. Det var inte helt hemskt att ha kort hår. Får fundera på det, jag ska till frisören i slutet av månaden.


Lektion idag

Tråkigt det är att vara inne i stan för tidigt..
Min lektion börjar inte fören kl 1 och jag har nu varit i stan sen kl halv 12.. Det kan vara kul att bara gå omkring på stan och titta men just nu känns det inte så roligt för jag har inte råd att handla något fören den 25e iallafall.. Har redan sett ett par snygga jeans för 150 kr inne på MQ som jag skulle kunna tänka mig att vilja köpa.. och ett par snygga leggins inne på Lindex. Men som sagt, det får vänta.
Det jag absolut MÅSTE köpa så fort jag får pengar är en almenacka! Nu när det är dags att börja med nya kurser inför våren är det många datum och tider som man måste hålla koll på. Har hittat en väldigt fin almenacka i bokhandeln som jag nu går och drömmer om.

två linnen

Här är två av mina linnen som jag nu målat lite på!


Onsdag

Men jisses va det var svårt att sätta sig ned och börja plugga idag! Jag kan inte koncentrera mig alls! Jag måste läsa ut en bok till imorgon! Hur ska det här gå..

Har bara gjort roliga saker idag när jag har försökt undvika pluggandet, Pojkvännen bjöd på thaimat inne i stan och jag gick sedan och köpte lite textilfärg! Så nu har många av mina linnen fått lite mer personlighet.

Första

Här är det första smycket som jag gjort (skapat det av delar från andra smycken)
Today

Har nu idag gjort mig av med tre kassar med kläder! Känns konstigt nog väldigt skönt att bli av med kläder, jag gillar att rensa min garderob och jag gör det typ hela tiden nu. Garderoben ska alltid se prydlig ut och ha ordning. Men jag blir aldrig helt nöjd heller, det kan alltid behövas något mer plagg! ^^ 

Imorgon ska jag försöka få lite koll på när mina nya kurser startar, har just nu ingen information alls om det.. Och kursen "Åsikt, Insikt och utsick med romanen som karta" var tyvärr en besvikelse, eller egentligen var lärarna det! Fyra arbeten har vi fått skriva och jag har fått göra om tre av dem! eller "kompletera! som de säger.. poängen är att de är värdelösa på att förklara vad de vill ha ut av oss elever, vad ska vi skriva? jag har fått kompletera tre av mina arbeten flera gånger! Och flera gånger har jag fått maila/prata med dom om vad som är problemet med texterna och vad de egentligen vill ha.. Nej usch, lärare ska kunna förklara saker och ting så att man kan få arbeten bra med en gång! verkligen hatar att behöva plocka upp ett gammalt arbete och försöka skriva på det igen.. 


ear cuffs

Jag håller på med lite pyssel just nu, jag ska skapa mina egna "ear cuffs". (typ som den nedanför på bilden) riktigt häftiga tycker jag!


Torsdag

Har varit och sjungit idag i domkyrkan med kören, jag hade ett kort solo. Jag vågar gå fram och börja sjunga men rösten är otroligt skakig.. ganska tråkigt för då blir man mer osäker och ännu mera skakig. Övning ger färdighet sägs det men nu tycker jag att jag borde sluta vara så nervös när jag ska sjunga, jag tycker ju det är roligt.

Nu ska jag fortsätta och se film och bara ta det lugnt


Parfym

Mina favorit parfymer är: Guess (silver), SJP NYC och CLEAN
just nu använder jag SJP NYC (sarah jessica parkers) mest, luktar väldigt sött! Guess parfymen är också söt men inte lika söt som SJP. Och Clean parfymerna är underbara när man helt enkelt bara vill dofta fräscht (fick ett kitt med fyra parfymer av mor) 
kände för att tipsa (skryta lite) om mitt underbara förråd av dofter.


RSS 2.0