Presenter

Pojkvännen kom ned till ön idag! Och han och jag fick massor med julklappar av hans föräldrar (har inte hunnit träffa dom nu under julen). En stor papperskasse full med paket! De bästa presenterna vi fick var en elvisp och en mixer! hur bra som helst! Jag kommer att göra massor med fruktdrinkar framöver.


Dofter

Parfymer är något som jag samlar på utan att jag tänkt på det, jag har många! Men såklart vill jag ha fler! Två av mina favoriter som jag äger är chanel coco mademoiselle och D&G rose the one. Men just nu skulle jag väldigt gärna vilja ha Lanvins nya, Merry me love edition. Om jag har tur så kanske jag får den av pojkvännen, men när jag berättade att jag önskar mig den så sa han att jag inte får missförstå presenten och tro att han frågar något. haha 


Face


Håret

Jag vill göra något med mitt hår men jag vill inte färga/bleka sönder det och jag vill inte klippa. Men jag skulle vilja tona lite rosa slingor i det! Lite ovanligt och kul! Och såklart ska det försvinna efter några tvättar.
Körkort!

Nu har jag äntligen körkort! Mycket plugg/jobb och mycket pengar har lagts ut på det så jag ansåg att jag skulle få shoppa lite! Jag har varit duktig och sparat pengar länge som gått till körkortet men nu fick jag för mig att jag skulle slösa upp resten som blev över! Denna "slösa idé" kom passande då det fortfarande är mycket rea kvar på stan.
Det blev några fina tunikor från MQ (som jag älskar!!) Och sedan två Bh´ar (böjning? :P ) från Lindex. Underkläder är det tråkigaste någonsin att gå o handla enligt mig! Antingen sitter inget bra eller så kostar det massor. Därför är jag nu väldigt nöjd över att jag hittade två stycken!

 Den första gick jag tillbaka o köpte två till av i andra färger. De sitter så otroligt snyggt och är hur bekväma som helst!

Ringar

Dom här vill jag ha! Riktigt snygga YSL kopior. Finns vid Cocoo.se


Januari 2012
Lilla morMamma <3


RSS 2.0